Competició al Club Tennis Montblanc (Imatge: Xarxes Socials)

La Travessa Solidària Montblanc-Mora continua aglutinant activitats en favor de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) en aquest cas amb una americana de tenis i de pàdel.

A partir de 2/4 de 4 i fins a 2/4 de 6 se celebrarà al Club Tennis Montblanc una americana amb un preu per inscripció de 5 euros. Cal fer el registre a les oficines del Club. Per arrodonir la jornada, a 2/4 d’1, es farà una xerrada informativa on qui vulgui podrà descobrir l’origen del Projecte Travesses Solidàries i conèixer més a fons la tasca que realitza AFANOC. La xerrada anirà a càrrec de Joan Roig i Meritxell Meya, membres de totes dues organitzacions.

D’altra banda, el Conca Pàdel també s’organitza una americana, en aquest cas de pàdel, que es desenvoluparà de 2/4 de 12 a 2/4 de 2. La inscripció serà de 9 euros per persona i es farà a les instal·lacions de Conca Pàdel.

La Travessa se celebrarà el proper 5 de febrer amb un recorregut que s’iniciarà a Montblanc i s’allargarà fins a Móra la Nova. Són diverses les activitats complementàries que s’han programat per donar suport al projecte i els beneficis de les quals es destinaran a l’associació AFANOC, dedicada a ajudar a les famílies i nens amb càncer.