La sisena onada de la pandèmia ha obligat a endarrerir la Festa dels Quintos de Sarral, que tradicionalment se celebrava als volts de Sant Antoni Abat. Enguany el dia triat era el 15 de gener, però la situació actual i la necessitat d’evitar aglomeracions ha fet que la festa quedí suspesa de forma provisional, esperant poder celebrar-la abans de la primavera.

Aquesta és una festa que celebra la majoria d’edat a Sarral, amb el record històric de les lleves militars obligatòries. El seu origen es remunta a la dècada dels anys 40 del segle XX en la data més propera a Sant Antoni Abat.

En una reunió entre la Comissió de Quintos i l’Ajuntament de Sarral s’ha acordat la suspensió provisional dels actes que es recuperaran, a tot estirar, l’última setmana de març, sempre que les mesures ho permetin. El plantejament d’aquest 2022 és recuperar els elements festius tradicionals com el concurs de carosses, el repartiment de licor i galetes i el ball de quintos, entre d’altres.