El Casal de l’Espluga de Francolí va iniciar el passat divendres un taller de classes de Country en el qual van participar una desena de persones. El proper divendres es clourà el taller amb un segon tast d’aquest ball típic americà.

La classe va estar dirigida per Anna Maria Parellada i Joan Juncosa i en cas de bona acollida durant la segona classe programada es proposarà la creació d’un grup definit de manera que el Casal de l’Espluga sumaria aquesta nova activitat al seu catàleg.

Cal recordar que el Casal va iniciar el curs el mes de setembre amb més de 300 persones inscrites en les diverses activitats que anualment s’ofereixen. En el cas de classes dirigides el centre ja compta actualment amb zumba, tonificació, ioga, gimnàstica de manteniment, pilates, dansa per adults, dansa per infants i patinatge, entre d’altres.