La biblioteca pública de l’Espluga de Francolí obre al públic de forma estable des del passat mes de desembre. Tots els matins, de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia. Un espai matinal que ofereix un servei ampliat a usuaris i usuàries en aquesta franja horària. A les tardes l’horari és de 2/4 de 5 a les 8 del vespre, amb les excepcions de dimecres a la tarda, que estarà tancada i els últims dilluns de mes que tancarà a les 7 per atendre els clubs de lectura de la biblioteca.


Amb aquest horari la biblioteca pública passa d’obrir només a les tardes i els dimecres al matí, a consolidar un horari fix i ampliat durant els mesos de setembre a juny. Una tasca que s’ha treballat des de la regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

Nous mobles de la zona infantil de la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola (Imatge: Cedida)

Nou material a la zona infantil

L’espai familiar i infantil i el de lectura per adults, disposen també de nou mobiliari adaptat a les necessitats de les persones i famílies lectores. Amb la compra de nou mobiliari la regidoria de Cultura i la biblioteca milloren les instal·lacions de l’equipament, amb mobiliari modulable i adaptat per a fomentar espais de lectura més amables per a les diverses edats i necessitats.