El circuit del Motoclub Francolí ha acollit aquest dissabte l’edició més participada del Motoany amb una vuitantena d’equips participants i un total de 150 pilots. Poc després de les 11 del matí es va donar el tret d’inici a la cursa de resistència per equips o bé individualment.

Com és habitual, la històrica prova espluguina va tenir una arrencada trepidant amb la sortida simultània de més de 80 pilots. A partir d’aquest instant, el cronòmetre va començar a sumar fins a arribar a les 3 hores i amb el recompte de voltes per decidir els guanyadors del Motoany 2021.

La modalitat amb més participants va ser en equips de 2, amb un total de 55 tàndems. La classificació, consultable en aquest enllaç, va ser la següent:

D’altra banda, 25 pilots van afrontar la resistència de 3 hores de forma individual i 5 equips participants hi van competir de tres en tres.

El Motoclub Francolí fa més de 20 anys que organitza aquesta prova (Cedida per Erika Soriano)

L’últim circuit del campionat d’Espanya de Cross Country

Una de les pròximes cites destacades al Motoparc serà el cap de setmana del 12 i el 13 de març amb l’última parada del Campionat d’Espanya de Cross-Country i que se celebrarà en diverses ciutats de l’Estat.