El Museu Comarcal de la Conca de Barberà donarà per inaugurat aquest proper diumenge el cicle d’hivern amb una conferència sobre el castell de Solivella a càrrec de Josep Maria Sans Travé i l’actual alcalde de Solivella i exdirector de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Jaume Bergedà.

L’acte tindrà lloc al Museu Comarcal el proper diumenge 16 de gener a les 12 del migdia i es complementarà amb una visita guiada al Castell de Solivella el dissabte 22 de gener a les 11 del matí. Aquest és el primer dels diversos actes que s’engloben en el cicle d’hivern de l’entitat.

El cicle, que s’allargarà fins al febrer comptarà amb diverses activitats com la presentació del llibre ‘Memòria de la resistència antifranquista’ amb el seu autor Toni Batista el diumenge 23 de gener i la presentació del llibre ‘Amb Poblet al cap i al cor’. El pare Bernat Moragues i el seu temps (1911-1963)’ amb l’autor Joan B Culla el 30 de gener.

El 6 de febrer se celebrarà la conferència sobre ‘Els maquis a les Muntanyes de Prades’ amb el doctor Lluís Colomés i el naturalista Manel Martínez. El 13 de febrer l’historiador Jaume Felip Sánchez parlarà sobre el mestre Pere de Bonull i el cicle acabarà el 20 de febrer amb un debat sobre ‘El futur de les Energies Renovables a la Conca’.