El proper 25 de gener s’iniciaran les obres d’arranjament a la carretera TV-7002 a l’altura de Vimbodí i Poblet. La via al complet estarà tancada des de l’alçada del Riu Sec fins a l’entrada de Vimbodí. Per poder accedir al municipi serà necessari desviar-se per Milmanda i Riudabella (TV-7003 i T-700). El pas al tram en obres només es permetrà a aquells veïns que tinguin l’habitatge confrontat a la mateixa carretera.

Aquesta és una obra de la Diputació de Tarragona i que preveu ampliar la calçada fins als 6,3 metres per millorar el pas dels vianants, s’arreglaran els revolts i interseccions, es renovarà la senyalització i s’arranjaran el drenatge i els ponts, entre altres actuacions.

També s’habilitarà un itinerari segur per a ciclistes i vianants, de 3,89 quilòmetres, donant continuïtat al carril bici executat en la primera fase del projecte. Un altre dels punts claus d’aquesta actuació és la creació d’un mirador panoràmic al costat dret de la via per poder gaudir de les vistes del Monestir de Poblet de forma segura.

En total, els treballs d’aquesta segona fase de condicionament de la TV-7002 suposaran una inversió d’1,9 milions d’euros, milloraran 3,3 quilòmetres de la via i s’espera que estiguin per finalitzats a finals de primavera o inicis d’estiu.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Pobler, Joan Canela, parla de la finalització d’aquesta obra