La celebració de l’any Palau Ferré continua el seu recorregut tot i haver acabat el 2021. Ho fa amb activitats complementàries a les grans exposicions de l’artista que s’han pogut veure durant els últims mesos al territori. Aquest dijous la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc va ser la primera a estrenar aquesta exposició itinerant.

ÀUDIO: El comissari de l’obra de Palau Ferré, Francesc Marco-Palau, explica com és l’exposició itinerant

Els diversos plafons explicatius sobre la vida i obra del pintor montblanquí començaran així una ruta itinerant per diversos municipis del Camp de Tarragona. Al febrer serà el torn de l’Espluga de Francolí i la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola, després continuarà amb una biblioteca cada mes visitant Mont-roig, l’Hospitalet de l’Infant, La Selva del Camp, Calafell, Tarragona, Montbrió del Camp i la Nou de Gaià.

Dues exposicions a la Conca de Barberà

Tot i que l’Any Palau Ferré es troba ja celebrant les seves últimes activitats, a la Conca de Barberà encara queden dues exposicions en actiu fins a finals de la setmana vinent. Es tracta del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, on s’exposen les reivindicacions més rurals del pintor i l’Ajuntament de Sarral on queda palès els lligams d’amistat del pintor amb l’arquitecte sarralenc Joan Puig Torné.