El Motoclub Francolí torna a les activitats després de gairebé dos anys aturat a causa de la pandèmia i ho fa recuperant la cursa del Motoany 2021 amb 90 equips participants i les inscripcions tancades des de fa més d’un mes. Serà la primera vegada que el Motopark acull aquesta quantitat de participants que sortiran de forma simultània de la línia de meta. L’últim record de participants se situava en una setantena d’equips.

ÀUDIO: El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, destaca com serà l’edició d’enguany

En total, més de 150 pilots hi seran present per recuperar una de les curses històriques de la comarca, amb més de 20 anys de recorregut. Entre els participants es troba el quatre vegades campió del Mundial d’Enduro, Ivan Cervantes.

ÀUDIO: Quim Morgades posa èmfasis en la participació d’Ivan Cervantes

Tot i que no és una prova inclosa als calendaris, es premiarà als pilots individuals i equips amb millor temps així com una classificació especial pels participants del propi Motoclub Francolí.

L’últim circuit del campionat d’Espanya de Cross Country

Una altra de les novetats d’aquest 2022 és que el Motoparc es convertirà en l’últim dels circuits que formaran part del Campionat d’Espanya de Cross-Country i que se celebrarà en diverses ciutats de l’Estat. Serà el cap de setmana del 12 i 13 de març i aquesta serà l’única parada catalana de tota la competició que servirà per cloure la prova d’enguany.