El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà presenta el nou catàleg de propostes ‘En Pot Petit 2022’ amb un recull de 23 propostes repartides arreu de la comarca i sobre temàtiques aptes per a tots els gustos i interessos programades en un calendari i amb una periodicitat trimestral, perquè el visitant pugui planificar prèviament la seva estada.

Aquest és un format que es va impulsar durant el 2021 i que pretén prioritzar el  benestar del territori; ser accions que fomentin la conservació i preservació del patrimoni; promoure la cohesió entre turista i població local i, sobretot, han d’anar dirigides a grups reduïts, màxim 15 persones, i amb reserva prèvia, per així garantir la seguretat i higiene.

Les activitats programades per aquest 2022 es poden trobar en format online. Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca