El proper 15 de gener és dura a terme la primera obra de vila prevista per la Germandat de la Santíssima Trinitat per condicionar i millor l’espai de l’ermita. En aquesta primera fase es preveu iniciar projectes com la recuperació de la zona de barbacoes, la neteja de l’entorn i la recuperació de la cova al costat de la capella que es troba en perill d’ensorrament.

Els interessats a participar poden contactar amb el número 616799913 o pujar a l’ermita el mateix 15 de gener a partir de les 10 del matí. Per poder treballar de forma individual es demana als voluntaris que portin les seves pròpies eines per desbrossar, així com pales, aixades i objectes per recollir fulles i vegetals.

ÀUDIO: Núria Giné, secretaria de la Germandat, explica els treballs

Aquesta serà la primera de diverses obres de vila que es volen dur a terme per netejar i millorar l’entorn de l’ermita de la Santíssima Trinitat, una decisió que arriba després de la bona acollida que ha tingut en els últims mesos la reobertura del recinte.

Un projecte d’inserció laboral per persones amb diversitat funcional

Una altra de les accions que s’espera impulsar durant aquest 2022 és fer realitat el projecte d’inserció laboral per persones amb diversitat funcional que la nova junta va presentar en el moment de la seva formació. D’aquesta manera persones amb diversitat funcional que actualment ja fan de voluntaris a l’ermita hi podran treballar de forma regulada. Aquesta acció es troba en procés d’execució, ja que comporta diversos tràmits administratius de llarga durada.