Aquesta tarda s’ha pogut veure de nou a Ses Majestats els Reis d’Orients passejant amb els seus carruatges pels carrers de l’Espluga de Francolí. Ho han fet recuperant el format tradicional, amb una passejada pels principals carrers del municipi, on petits i grans han pogut gaudir de tota la comitiva reial, amb patges, cartes, regals, carbó i evidentment els Reis d’Orient.

A 2/4 de 6 la carretera de Poblet ja començaven a aparèixer els primers infants ansiosos per veure a Ses Majestats, una imatge que s’ha repetit al llarg del recorregut, sempre amb la mascareta i les mesures de seguretat com a protagonistes. A l’arribada dels Reis a l’Ajuntament, els regidors esperaven a la comitiva i l’alcalde de l’Espluga ha estat l’encarregat de lliurar a Ses Majestats la clau del municipi.

El recorregut ha culminat a la plaça Montserrat Canals on els Reis han pujat a l’escenari per saludar a petit i grans, tot omplint la plaça d’alegria i crits d’il·lusió. L’acte a acabat amb un petit espectacle de focs artificials.

Galeria d’imatges

Arribada dels Reis Mags d’Orient a l’Espluga de Francolí (Imatges: Laia Molné i Xavier Lozano)