El passat dimarts 4 de gener es va celebrar per primera vegada un torneig de futbol sala completament femení a la Conca de Barberà. Una jornada que va néixer com a reclam d’uns fets discriminatoris ocorreguts l’estiu passat en un torneig de futbol a Solivella, on algunes de les noies participants van patir accions discriminatòries. 

ÀUDIO: La consellera d’Igualtat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Aida Morgades, destaca la importància d’aquest torneig

Els equips Las Canyos, Treballem Mates, UE l’Espluga, TBT,  Lis Nenis i Xulandronas van començar a les 9 del matí a disputar els dos  triangulars, un es va jugar al pavelló municipal de Sarral i l’altre a Santa  Coloma de Queralt, cada equip va jugar un total de dos partits i el millor equip de cada triangular van disputar la final a la pista poliesportiva de  Solivella. 

A la 1 del migdia va començar la final entre l’equip Treballem Mates i Xulandronas i van ser les Treballem Mates les que es van alçar amb la victòria del primer  torneig de futbol sala femení de la Conca de Barberà, les segones  classificades van ser Xulandronas, les terceres Lis Nenis, i el premi al joc net se’l va endur TBT.

L’organització ja prepara una segona edició de cara al 2022 mantenint les dates actuals, ja que d’aquesta manera les jugadores no han de modificar els seus calendaris per poder-se apuntar al torneig.