La Comissió de Reis de l’Espluga de Francolí ha decidit repetir el model de l’any passat amb entrades esglaonades per evitar aglomeracions durant aquest dilluns a la tarda.

Tradicionalment, la recollida de cartes per part del Patge Gregori se celebrava al Teatre del Casal on es presentaven els nens i nenes a la mateixa hora, però davant l’augment de contagis de covid-19, s’ha decidit repetir el model de l’any passat i fer-ho amb cita prèvia i hores esglaonades.

Els infants a l’interior del Teatre del Casal s’han trobat als tres patges Reials amb els seus ajudants a dalt de l’escenari. Per poder entregar la carta, enguany tampoc no s’han pogut apropar, però sí que han pogut parlar amb ells i tirar la carta amb una bustia.

L’arribada dels Reis d’Orient el dia 5 de gener recuperarà el format itinerant. Amb tot, els patges han escrit una carta per tots els nens i nenes que estan confinats: