Home dels Nassos a la plaça de l’Església (Imatge: Xavier Lozano)

Com és tradicional, l’Home dels Nassos, un personatge que té tants nassos com dies li resten a l’any, s’ha deixat veure pels carrers de l’Espluga aquest divendres, 31 de desembre, acompanyat pels seus ajudants i amb l’acompanyament musical dels Grallers del municipi. Mares, pares, avis, àvies, nens i nenes han acompanyat l’Home dels Nassos des de la plaça de l’Església fins a la plaça Montserrat Canals.

Enguany, a diferència de l’any passat, s’ha tornat a la tradicional passejada pels carrers del municipi. A més a més, com a novetat el singular personatge ha pujat a un carro, gràcies a la família Rendé, estirat per un cavall i s’ha disposat a fer la tradicional passejada pel carrer Lluís Carulla. La comitiva ha repartit caramels i nassos i ha ballat algunes cançons amb els infants.

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de cultura, explica com s’ha pogut celebrar enguany l’últim acte de l’any