Intèrprets Miquel Vilà i Pep Torres

Programa 172

Al programa de la setmana passada us anunciàvem que havíem decidit agafar-nos vacances, però que prepararíem quelcom especial, per l’últim programa de l’any.

Hem decidit oferir-vos la possibilitat d’escoltar el primer Jisàs de Netzerit o Capítol zero de la guerra de les galàxies, que van enregistrar en Pau Riba i The Mortimers l’any 2001. En el nostre programa n’hem parlat, segur, en més d’una ocasió.

Fa vint anys, que en Riba i The mortimers, aprofiten les festes de Nadal i Any Nou per fer una minigira i oferir una versió sempre posada al dia de l’espectacle.

Ara que en Pau ha estat diagnosticat d’una malaltia fotuda que no li permet fer tants bolos com segurament li agradaria us volem oferir la possibilitat d’escoltar-ho. Si decidiu fer-ho, no us en penedireu.

Bona sortida i bona entrada especialment per tu, Pau.