L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha activat aquest dilluns la nova plataforma web esplugadefrancoli.cat, que substitueix l’antic web que havia quedat desfasat i obsolet. El nou portal compta amb un disseny personalitzat, fet pels professionals de l’empresa Antaviana i està adaptada a totes les plataformes. A més, compta amb més informació, està més actualitzada i és més intuïtiva i funcional.

La informació al web està distribuïda amb diversos apartats on es pot trobar informació oficial sobre l’Ajuntament, la corporació i també informació d’interès per la ciutadania com pot ser l’apartat serveis on es detallen alguns dels principals serveis que depenen de la gestió municipal.

Per altra banda, el web també compta amb informació de context i comercial, havent inclòs el catàleg de comerços i empreses en format digital a la plataforma web. A més, també s’hi pot consultar informació de les fires i festes que tenen lloc a la població al llarg de l’any. A més, també es compta amb l’agenda d’actes de l’Espluga de Francolí que es gestiona a través de l’agenda de l’Espluga FM Ràdio. Alhora, el nou aparador digital de l’Ajuntament compta amb un apartat per a l’actualitat amb els comunicats i les notes de premsa.

Amb aquesta nova proposta de web municipal el govern local pretén dotar a la ciutadania d’una eina més accessible i completa per tal de poder conèixer informació de l’Ajuntament i també de poder facilitar el contacte i la tramitació de diverses gestions amb el consistori. Disposar d’aquesta nova web permetrà també fer un millor exercici de transparència, ja que és una eina que conté més informació.