El dia de Nadal se celebrarà a l’Espluga FM Ràdio amb el recital de poemes i nadales per part dels alumnes de l’Escola Martí Poch i l’Escola Vedruna. Serà en un programa especial a les 12 del migdia d’aquest dissabte i que estarà precedit per l’emissió del concert de Nadal del passat 5 de desembre a l’ermita de la Santíssima Trinitat.

La jornada radiofònica començarà a les 10 del matí amb l’emissió de dos capítols del Story Time. Jill Haywood aquesta vegada ens portarà dues històries de Nadal. A les 11 del matí, del mateix 25 de desembre, l’emissora emetrà l’actuació musical dels músics Raül Poblet, Òscar Olivé, Toni Sánchez i Anton Florenza. El concert, enregistrat a l’ermita de la Santíssima Trinitat, proposa una hora de nadales. Es reemetrà l’endemà a les 12 del migdia.

El Nadal a les escoles

Després de la música, a les 12 del migdia, arribarà el torn dels més petits. Diversos alumnes de les dues escoles de primària de l’Espluga de Francolí es posaran davant dels micròfons per recitar els versos de Nadal. Tampoc hi faltaran les notes musicals, ja que escoltarem diverses cançons idònies per les festes i que cantaran els mateixos alumnes. Es podrà tornar a escoltar a les 8 del vespre i l’endemà a la una del migdia.

A tot això, aquest divendres 24 l’informatiu diari de l’Altaveu, a la una del migdia, també adapta el seu format i proposarà diversos continguts nadalencs a través dels col·laboradors del programa. Alhora, la resta d’espais de l’emissora, cadascun des de la seva matèria, ofereixen aquests dies continguts amb clares referències a les festes.

El 2021 resumit en 50 minuts

Un dels altres plats forts de la programació per als pròxims dies serà el Resum de l’Any del 2021, un espai produït per l’equip d’informatius de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual per recordar el més destacat dels darrers 12 mesos. Aquesta vegada, proposarà un recorregut per l’any a través de reportatges i un calendari sonor amb els titulars més rellevants. S’emetrà els dies 31, 1 i 2 a la una del migdia i a les 7 del vespre.