Intèrprets Miquel Vilà I Pep Torres

Programa 171

Avui no comptàvem haver de treballar, és la vigília de Nadal i qui més qui menys fa festa potser això si a partir de migdia, almenys quan el que escriu, treballava, el coi de pandèmia ho ha capgirat tot.

El MEl Miquel està tan emprenyat que no ha volgut escollir cap nadala. Jo que soc més tradicionalista sí que ho he fet. Per tant, en aquest programa número 171 hi trobareu com sempre una mica de tot.

La setmana que ve, els jefassos no ens han volgut donar festa. Nosaltres però practicarem la desobediència que ara està de moda. Això sí, us prometem que hi haurà penjat un programa, el 172,, que serà de luxe!  i molt adequat per aquestes festes. Alguns, per escoltar el que sonarà, hauran pagat una pasta. Això si la versió que podreu escoltar serà la primera la de l’any 2000.

Bones Festes a tots, porteu-vos bé