A última hora els Pastorets de Montblanc han decidit suspendre les dues representacions que s’havien de fer aquest Nadal.

En un principi s’havien de fer amb el 70% d’aforament com les noves restriccions marcaven. Davant la incertesa generada de la nova variant del coronavirus, Òmicron, han cregut oportú no realitzar les dues representacions del dia 26 de desembre i 2 de gener, ja que consideren que seria arriscat per la gent que pogués venir al teatre com ha assegurat el seu portaveu, Joan Pau Jàvega.

ÀUDIO: El portaveu dels Pastorets de Montblanc, Joan Pau Jàvega, destaca els motius de la suspensió

També en declaracions a Ràdio Montblanc ha explicat que no han pogut assegurar la prova d’antígens a tots els actors i actrius de la representació per falta d’estoc a les farmàcies i ‘no volíem córrer aquest risc’.

Els pastorets de Montblanc tornaven després d’un any marcat per la pandèmia, però sembla que aquest any tampoc podrà ser. Amb més de 80 anys de trajectòria en aquesta nova etapa i estrenats per primera vegada el 1911, els Pastorets de Montblanc esperen poder pujar als escenaris ben aviat.