Una de les principals novetats de la programació nadalenca d’aquest any a l’Espluga de Francolí era que es recuperaria la festa de Cap d’Any que no es va poder celebrar durant el 2020, però finalment no serà així. La situació pandèmica actual i les noves restriccions que s’espera que entrin en vigència aquesta setmana han obligat a anul·lar, de nou, la celebració.

Enguany s’havia preparat una festa en format simple, amb DJ, ball i una barra de begudes a càrrec dels Armats de l’Espluga, canviant així la gestió que tradicionalment anava a càrrec de l’Hoquei Casal l’Espluga. Tot i els canvis, l’acte s’anava a celebrar a l’interior del Pavelló del Casal, en un format similar al de les discoteques.

Des de l’Agrupació d’Armats de l’Espluga informen que aquelles persones que ja hagin comprat l’entrada la podran retornar al bar del Casal i se’ls donarà íntegrament el preu del tiquet.