L’Associació Feminista de Blancafort ha preparat per a l’època nadalenca diversos tallers per tancar un any ple d’activitats. Durant aquest 2021 l’entitat ha engegat tots els projectes que s’havien vist endarrerits per la pandèmia, entre els quals destaca el Cap de Setmana Lila que es va celebrar durant l’estiu amb èxit d’assistència.

ÀUDIO: Les membres de l’Associació Feminista de Blancafort, Judit Garcia i Anna Maria Andevert, expliquen la bona acollida del Cap de Setmana Lila

Celebració del Cap de Setmana Lila (Imatge: Cedida)

Per tancar l’any, l’entitat ha programat una sessió de cinema que s’inclou al Parc de Nadal de Blancafort i que se celebrarà el 27 de desembre amb la projecció de ‘Mulan’ (2020). Una nova sessió del club de lectura el 2 de gener per comentar el conte ‘El paper de paret groc’ de Charlotte Perkins i una xerrada el 4 de gener amb la doctora en Història de l’Art Aida Marín, per parlar sobre com ha tractat històricament el món del modisme a les dones.

Inici del taller ‘Costura de Supervivència’

Una altra de les grans novetats preparades per l’Associació Feminista de Blancafort és l’inici del curs ‘Costura de Supervivència’ dedicat a aprendre tècniques bàsiques de costura i desenvolupar la creativitat de manera sostenible. Una activitat mensual que se celebrarà el segon diumenge de cada mes a partir de gener amb un preu de 4 euros per sessió per socis de l’Associació i 5 per no socis.

ÀUDIO: Anna Maria Andevert destaca com serà el curs de costura