Càritas Montblanc ha estrenat noves instal·lacions. La Caseta del Pla, on abans hi havia el menjador social, centralitza ara bona part dels serveis que Càritas té a Montblanc.

L’Ajuntament de Montblanc ha cedit l’edifici a la parròquia de Santa Maria, s’hi han fet obres de millora i s’hi ha instal·lat el servei d’acollida, el Punt d’Orientació Telemàtica i el Servei de Distribució d’Aliments. En aquest edifici guanyen espai i comoditat i també privacitat. Ho ha explicat a Ràdio Montblanc la coordinadora de Càritas a Montblanc, Montserrat Palau qui assegura que al local d’aliments de la plaça Catalunya la gent estava més exposada. En aquest nou espai hi ha molta més privacitat.

ÀUDIO: La coordinadora de Càritas Montblanc, Montserrat Palau, destaca el canvi d’ubicació

La crisi de la pandèmia ha agreujat la situació de moltes famílies i això ha fet doblar el nombre de gent que utilitza el servei d’aliments. Només el darrer mes es van atendre més de 80 famílies. Al Punt d’Orientació Telemàtica, Càritas ajuda a la gent que necessita fer tràmits online i té dificultats per fer-los. Fins ara s’oferia en un petit local al Centre Cultural Sant Jordi. En aquest nou espai, asseguren, podran atendre als usuaris amb més comoditat.