‘La Cursa del Galet – Memorial Agustí Juan Segarra’ torna aquest any a Solivella després que no es pogués celebrar durant el 2020 a causa de la pandèmia. La cursa es recupera amb novetats importants pel que fa al tradicional circuit amb un recorregut de 6Km, un de 4Km, una caminada popular de 4Km, una Cursa Infantil d’1Km i una dedicada als més petits de 300 metres.

L’esdeveniment se celebrarà aquest 19 de desembre de 9 del matí a la 1 del migdia amb punt de sortida i arribada al carrer Verge de Montserrat de Solivella. Durant el matí s’oferirà als participants l’esmorzar tradicional, una bossa, un sorteig de productes, un Vermut Electrònic i l’entrega de premis per conèixer els guanyadors.

Les inscripcions tenen un preu de 6 euros si es fa fins al 17 de desembre a través de transferència bancària o 8 euros el mateix dia de l’esdeveniment. L’assistència únicament al Vermut Electrònic tindrà un preu de 3 euros. Molt bona part de l’import de la inscripció va dirigida a la recaptació d’un fons destinat a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Aquesta cursa està dedicada a la memòria d’Agustí Juan Segarra, membre directiu i fundador de l’Associació Esportiva “El Cargol Solivellenc”.