Les guinguetes d’accés al peatge de l’AP-2 des de Montblanc han quedat derruïdes aquest matí després que ahir es fes la mateixa operació al peatge situar a la sortida del Pla de Santa Maria.

A primera hora d’aquest matí han començat les tasques de neteja de l’empresa contractada per Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, que han desfet tot el cablejat de l’estructura i després han derruït la part superior de la construcció que ha caigut en pocs segons a terra. Durant la jornada s’han organitzat les restes que han estat retirades amb un camió de cara al migdia.

Per poder dur a terme aquesta operació s’ha tallat el trànsit als vehicles, que durant tota la jornada no podran accedir o sortir de l’autopista, havent de desplaçar-se a les següents sortides, en aquest cas l’Albi i el Pla de Santa Maria i fent la resta del recorregut a través de la N-240.