Sarral va cloure ahir un ampli programa d’activitats de tot tipus durant el cap de setmana i el pont, que ahir va viure el punt culminant amb la celebració de la tradicional Fira Agrícola i Industrial, i desena mostra d’artesania. Enguany el certamen destacava per rebre un rècord d’expositors, amb mig centenar de participants.

La corporació municipal, presidida per l’alcaldessa Victòria Cañís, juntament amb la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, van inaugurar el recinte amb la tallada de la cinta. La inauguració també va repartir l’esmorzar del firaire amb la participació dels representants de les entitats participants.

Durant la fira es va celebrar una degustació de vins i caves locals, en la qual es van fer més de 200 degustacions de la producció dels tres cellers participants: la Cooperativa Agrícola de Sarral, Rosa Maria Torres i Gerida Viticultors. Entre altres activitats del matí i migdia de fira a la plaça del Padreny es va celebrar una concentració de motos clàssiques.

Des del consistori destaquen una afluència alta de visitants, gràcies en gran part al pont de desembre.

ÀUDIO: L’alcaldessa de Sarral, Victòria Cañís, destaca la bona acollida de la fira

Durant el pont també es van celebrar altres activitats per tancar la tardor a Sarral, entre elles una nit musical dels 80 i 90 amb DJ Moya, espectacles de màgia i circ o actes nadalencs com l’encesa de llums.