El govern Josep Andreu suma un nou membre, tot i mantenir la minoria al ple de l’Ajuntament de Montblanc. El PSC ha formalitzat aquest dimarts l’entrada al govern dels regidors no adscrits, que ara són un total de cinc membres amb la incorporació de Juan Manuel Cabello.

El regidor socialista assumeix sis regidories

Juan Manuel Cabello ja va manifestar la setmana passada la seva voluntat d’entrar al govern, després de la crida feta per l’alcalde de Montblanc d’enfortir-lo. L’alcalde, de fet, ja ha signat el decret de competències pel qual Cabello assumirà les regidories d’urbanisme, llicència d’obres, promoció d’habitatges, interior, seguretat vial i assistència a pedanies.

L’oposició es mostra oberta a negociar el pressupost

D’aquesta manera, Andreu reforça el seu govern tot i que encara es manté en minoria. Ara són els tres regidors no adscrits provinents d’ERC, la regidora no adscrita que va sortir de Junts per Montblanc i, a partir d’ara, l’únic representant socialista del consistori.

Junts i ERC ja van assegurar, durant el ple del passat dimecres, que no entrarien a un govern d’unitat, però es van mostrar oberts a no bloquejar l’activitat de l’Ajuntament i a negociar un pressupost pel 2022.