L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, organitza la divuitena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, enguany amb l’artista solivellenca Gina Sandúa March com a protagonista.

ÀUDIO: L’artista de la 18a Mostra d’Art de la Conca de Barberà, Gina Sandúa March, destaca alguns elements de la seva obra

L’artista basa la seva obra a partir de les influències del collage i les instal·lacions, i s’inspira en la creació d’espectacles onírics. També domina altres tècniques com la pintura, les animacions audiovisuals, la fotografia, el disseny i el brodat, treballs que es podran veure aquest any a la Mostra d’Art Jove que, com en l’edició passada ocuparà l’espai adaptat per a acollir-hi exposicions al Museu Comarcal de la Conca de Barberà. L‘exposició obrirà al públic a partir del dijous 2 de desembre i es podrà veure fins al 9 de gener de 2022.

Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art, s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 10 i 11 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 12.00 del migdia respectivament; i un taller consistent en la creació de petites obres d’art, realitzades amb les tècniques de collage i brodat sobre paper, el dia 11 de desembre, a les 5 de la tarda.