El nou accés per vianants a la urbanització de l’Espluga Park es troba més a prop de ser una realitat. El projecte s’ha aprovat per un valor de 40.000 euros i constarà d’unes escales per facilitar l’arribada a peu a veïns i veïnes. Actualment, es troba en un procés d’exposició pública, passat un mes i si no hi ha canvis, es començarà a contactar amb l’empresa encarregada dels treballs.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, explica en què consisteix el projecte

Fa temps que des de la urbanització reclamen un nou accés, per això fa sis mesos es va iniciar un estudi topogràfic per part de la Diputació de Tarragona amb el qual es van poder valorar els rasants, moviments de terra i els metres cúbics necessaris per als posteriors treballs. També es va demanar l’opinió dels veïns per conèixer l’opció més convenient per la ciutadania.

S’espera que en un període d’un mes es pugui contractar l’empres que farà l’obra de cara a l’any vinent. Es preveu que els treballs finalitzin de cara a mitjans del 2022.