Montblanc va reviure ahir el 25-N amb una marxa de tores (Imatge: Cedida)

Els carrers de Montblanc es van convertir ahir en l’escenari de reclamació contra les agressions masclistes amb una marxa de torxes encapçalada per una vintena de participants. Una acció que s’ha celebrat una setmana més tard de la commemoració oficial del 25-N a causa de la pluja, però mantenint les mateixes reclamacions pels drets de les dones.

Una acció que va estar encapçalada per Na Solera i l’Associació Feminista de Blancafort i que va fer ruta per la plaça Major, el carrer Riber, la carretera adjacent i la plaça de Sant Francesc.

Durant la marxa, acompanyada de torxes i amb una pancarta on es podia llegir ‘Cap agressió sense resposta‘, les manifestants van entonar diversos càntics en contra de la situació d’opressió que viuen moltes dones i es va llegir el manifest en què és denúncia no només la violència masclista sinó també la judicial que viuen les víctimes en ser jugades.

Montblanc va reviure ahir el 25-N amb una marxa de tores (Imatge: Cedida)