Les Festes de Nadal de Montblanc recuperen la nit de Cap d’Any i la tradicional cavalcada de reis. Les festes donaran el tret de sortida enguany el dia 3 de desembre amb l’encesa de llums, aquesta acompanyada d’un espectacle de llum i color i amb la cantada de nadales de les corals de l’escola de Música de Montblanc.

Diumenge 19 de desembre es recupera la cagada de tió amb tots els infants a la Plaça Major, així com la representació dels Pastorets el dia 26 de desembre i el Parc de Nadal, els dies 29 i 30 de desembre, enguany gratuït, a l’Església de Sant Francesc.

El dia 31 de desembre, per acabar l’any de la millor manera l’Home dels Nassos visitarà la Residència Llar Conca de Barberà i Residència Montblanc. I a la tarda se celebrarà la tradicional cursa de Sant Silvestre. La Nit de Cap d’Any arriba plena de festa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i el QuedeQue, el qual posarà una carpa al pàrquing de la discoteca per poder celebrar l’entrada d’any.

Diumenge 2 de desembre arriben, a la Plaça Major, les Petgesses Carteres a Montblanc per recollir les cartes dels més petits, i a la tarda representació de nou dels Pastorets.

Dimecres 5 de gener, torna la tradicional Cavalcada de Reis. Enguany amb un itinerari diferent, deixant la carretera de banda, SSMM Reis Mags d’Orient passaran per la plaça de Sant Francesc – Muralla Sant Jordi – Baluard Santa Anna – Carrer Major – Muralla Sant Francesc – Muralla Santa Tecla – Carrer Riber – Carrer Pere Berenguer de Vilafranca – Plaça Major.

Enguany també es farà el Concurs de Pessebres família Vila de Montblanc. Les inscripcions es poden fer fins al 23 de desembre a infromació@museudelpessebre.cat. La idea i fotografia del cartell han anat a càrrec de Joan López, Josep Ardila i Jordina Moix.