Moment de la detenció dels lladres (Imatge cedida a l’EFMR)

Segons ha pogut saber l’EFMR, els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones per un robatori a un domicili i per atemptar contra l’autoritat a Montblanc. Els detinguts han estat sorpresos a l’habitatge i interceptats després d’una fugida per diverses teulades. Els dos detinguts han passat a disposició judicial com a presumptes autors d’un robatori amb força a un domicili i també un dels dos detinguts per atemptar contra un dels agents de l’autoritat.

Els fets han succeït aquest dijous al migdia, quan un veí de Montblanc ha alertat a la policia que havia vist entrar per una finestra a dos individus. Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al carrer de Santa Coloma de Queralt de Montblanc, on s’han localitzat els presumptes autors sobre la teulada de l’habitatge. En veure els agents, els presumptes lladres han fugit per les teulades fins que han estat interceptats i detinguts pels agents. Durant la persecució un dels agents dels Mossos d’Esquadra ha estat colpejat pel suposat lladre i ha hagut de ser traslladat a l’hospital.

Els dos joves de 24 i 25 anys i veïns de Reus presenten diversos antecedents policials. A més a més, un dels dos detinguts ha estat denunciat per portar una navalla a sobre i també diners i objectes de gran valor que havien estat sostrets del domicili.

Detenció dels lladres a la teulada (Vídeo cedit a l’EFMR)