Una casa situada al nucli antic de Santa Coloma de Queralt va col·lapsar ahir a 2/4 passats de 5 a conseqüència del temporal. L’edifici ja es trobava apuntalat anteriorment i les filtracions d’aigua van fer que part del sostre i una de les parets contigües amb una altra casa s’esfondressin.

Els fets van succeir al Raval de Capellans número 20 i també es va veure afectada la paret de pedra que l’edifici comparteix amb un altre immoble al carrer Major número 27. A més, 5 metres quadrats de la teulada de l’edifici afectat van col·lapsar.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers i va ser necessari evacuar una persona. A més un dels veïns va decidir passar la nit fora per por a nous despreniments. L’actuació va acabar amb la revisió dels dos edificis afectats i la visita de l’arquitecte municipal per estudiar els danys estructurals.