Montblanc es va omplir aquest diumenge d’esport en la sisena edició de la Cursa de la Dona, que va tornar a ser tot un èxit. Després de l’edició virtual del 2020, el Club Atlètic va tornar a organitzar la cursa, que enguany va recaptar fons per la lluita contra la LGTBIfòbia en benefici de l’associació d’H2O.

La plaça de Sant Francesc va tornar a ser la sortida i l’arribada de la cursa, que va comptar amb 350 participants, el màxim que s’havia marcat el Club Atlètic i que va aconseguir dies abans de la cursa. I pocs minuts després de l’inici de la cursa arribava la primera corredora. La guanyadora de la 6a cursa de la Dona de Montblanc va ser Roser Espelt de l’A.E.Blancafort, sent ja tercera edició que guanya aquesta cursa.

Guanyadors Cursa de la Dona de Montblanc (Imatge: Club Atlètic Montblanc)

La segona classificada va ser Sílvia López del Club Atlètic Montblanc (CAM), seguida en tercera posició per Diana Cruset que arribava al mateix moment que Berta Canela, i en cinquena posició l’Esther Roselló. En la cursa només es feia classificació per les 5 primeres classificades, ja que el que es busca en la cursa no és tant el caire competitiu, sinó l’esportiu i el solidari. A poc a poc anaven arribant la resta de participants, fins als voltants de les d’un quart de 12 del matí. Pel que fa a la primera classificada del CAM va ser Maria Serra Canela.

Un cop arribats tots els participants van poder gaudir d’un bon esmorzar ofert per ADOMONT dins del claustre de Sant Francesc, mentre els premiats amb els regals dels col·laboradors els passaven a buscar. A 2/4 de 12 i amb la companyia dels representants dels principals col·laboradors, associació H20 I de l’Ajuntament de Montblanc es procedia al lliurament de trofeus a les 5 primeres classificades i a la primera classificada del club Altètic Montblanc.

Els propers dies un cop ja fet tots els comptes es donarà a conèixer els beneficis de la cursa de la dona 2021 i es faran lliurament a l’associació H20.