Per reivindicar la jornada de 25 de novembre contra la Violència Masclista la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha organitzat un taller pràctic de defensa personal per a dones.

La situació actual, on les agressions violentes i els feminicidis segueixen sent notícia, ha impulsat aquest taller que impartirà un instructor en defensa personal i cinturó negra en Kung fu.

L’activitat tindrà una durada de dues hores i se’n faran dues sessions, la primera divendres dia 26 de novembre, de 7 a 9 del vespre i la segona dissabte dia 27 de novembre de 10 a 12 del matí, ambdues sessions al gimnàs de l’antic Institut Joan Amigó.

Els tallers són totalment gratuïts i estan pensades per a dones a partir de 16 anys. Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a amorgades@esplugadefrancoli.cat, ja que les places són limitades. A les menors de 16 i 17 anys se’ls enviarà una autorització prèvia, ja que són menors d’edat i l’hauran de portar signada per la seva mare, pare o tutor/a legal el mateix dia del taller.