Imatge de la 17a edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà (Imatge: Ràdio Montblanc)

Arriba la 18a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà i en aquest cas l’artista que exposarà és Gina Sandúa March, de Solivella. És una jove que basa la seva obra a partir de les influències del collage i les instal·lacions, i s’inspira en la creació d’espectacles onírics. L’artista també domina altres tècniques com la pintura, les animacions audiovisuals, la fotografia, el disseny i el brodat.

L’exposició estarà en actiu a partir del dijous 2 de desembre i fins al 9 de gener del 2022 a l’espai adaptat per a exposicions del Museu Comarcal de la Conca de Barberà. Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art, s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 10 i 11 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 12 del migdia respectivament; i un taller consistent en la creació de petites obres d’art, realitzades amb les tècniques de collage i brodat sobre paper, el dia 11 de desembre, a les 5 de la tarda. Cal fer inscripció prèvia.  

L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces es pot conèixer la seva concepció de l’art. Alhora, es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura. Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra, una vintena de joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.