Sarral impulsa aquest any una nova activitat anomenada ‘Sigues el vilatà o vilatana de l’any de Sarral’, un joc que té per objectiu apropar la cultura sarralenca als seus ciutadans a través d’un joc de pistes que requereix enginy, habilitat i coneixements culturals.

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sarral amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà tindrà lloc el dissabte, 27 de novembre, a la plaça del Mercat. S’hi pot participar en dues categories: la infantil, adreçada a infants fins a 12 anys; i la juvenil, adreçada a persones de 12 a 30 anys. La categoria infantil serà a 2/4 de 6 i la juvenil a les 7 de la tarda.

Les places són limitades i cal fer una inscripció per a cada grup, que no podrà superar les 6 persones. Les inscripcions s’han de fer en aquest enllaç. En el cas de la categoria infantil, els infants hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Tots els grups hauran de portar un telèfon mòbil per a poder jugar.

Els premis seran una entrada al Salting de Reus per a cada participant del grup guanyador de la categoria infantil i una entrada a Port Aventura Nadal per a cada participant del grup guanyador de la categoria juvenil.