L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Montblanc començarà aquest proper dijous 18 de novembre a aplicar la dosi de record a les persones vacunades amb Janssen. Aquesta segona punxada es farà amb vials de Pfizer o Moderna per tal de reactivar els efectes del vaccí. Cal que hagin passat tres mesos des de la primera dosi i es pot demanar cita trucant al CAP Montblanc.

Pel que fa a la vacuna de la grip, l’ABS de Montblanc ha iniciat ja la vacunació als menors de 60 anys després de distribuir el vaccí a les residències de la comarca i a la població major d’aquesta edat. Per rebre la vacuna de la grip és necessari demanar cita prèvia en format telefònic o a través de l’aplicatiu de ‘La Meva Salut’.

Diversos grups escolars confinats a la Conca de Barberà

Actualment, hi ha 13 persones amb Covid-19 a la comarca, el que ha fet pujar el risc de rebrot. Entre els casos destaca el confinament d’una classe a l’escola les Muralles de Montblanc en detectar-se un positiu i les posteriors proves a classes adjacents. També s’han detectat tres positius a l’escola Valldemur de la ZER Conca de Barberà i cinc a l’escola Vedruna de Santa Coloma de Queralt.