L’Ajuntament de Forès ha finalitzat les obres de construcció de la pista poliesportiva i de la pista de pàdel del pavelló municipal corresponents a la Fase 1 de la Zona Esportiva de Forès, que han tingut un pressupost de 285.009,97 euros, IVA inclòs i una subvenció de 45.878,12 euros de la Diputació de Tarragona.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Boscirem, de Santa Coloma de Queralt, encarregats de preparar el terreny, la il·luminació elèctrica de les instal·lacions i l’aportació del mobiliari urbà. L’empresa Excavacions Vilà Vila SA ha estat l’encarregada de les obres corresponents a la pista de pàdel i el condicionament de la pista poliesportiva.

Nova pista de pàdel a la zona poliesportiva de Forès (Imatge: Cedida)

El consistori ha comunicat que aquestes instal·lacions es batejaran amb el nom de l’anterior alcalde de Forès, Josep Maria Llorach i Corbella en reconeixement de la seva trajectòria i dedicació per la millora i el progrés del municipi. La inauguració oficial es preveu per a la setmana santa de l’any 2022.

La zona poliesportiva municipal de Forès preveu esdevenir un centre esportiu i cultural que acollirà una gran varietat d’activitats de tota mena i que actua com a punt de trobada per a tots els veïns i veïnes del municipi que podran fer ús de les seves instal·lacions.