L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí inicia les preparacions per la programació de Nadal i ho fa amb l’anunci d’un dels plats forts: el retorn de l’espectacle del Mag Lari que arribarà al municipi el 8 de gener de 2022 al Teatre del Casal. La resta d’actes de la temporada nadalenca es donaran a conèixer en les pròximes setmanes.

‘Una nit amb el Mag Lari’ és un espectacle de màgia i il·lusionisme on el conegut Mag Lari reviurà més de 25 anys a sobre de l’escenari amb molts dels seus èxits assegurant “una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb  la il·lusió de sempre”. Les entrades ja estan disponibles a la plataforma d’Entràpolis amb un preu de 15 euros per persona.

Aquesta no és la primera vegada que l’il·lusionista visita l’Espluga de Francolí, l’última vegada va ser al setembre de 2017 amb el mateix espectacle. Tot i les restriccions de pandèmia actual i si res canvia en els últims mesos, s’espera mantenir l’aforament complet del teatre gràcies a la millora de la situació sanitària i omplir així de nou el Teatre del Casal, com ja va passar fa quatre anys.