La cursa de la Llufa torna al seu format habitual aquest 2021. El proper diumenge 19 de desembre se celebrarà la 7a edició de la cursa a l’Espluga de Francolí recupera el format habitual d’abans de la pandèmia però amb un canvi de recorregut, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Isidre.

Les inscripcions s’han obert aquest dimecres i es poden fer a través del web del Club Atlètic Espluguí (CAE) amb un preu de 5 euros per persona en cas de voler participar només a la cursa, 10 euros per participació i dessuadora pels socis del CAE i 15 euros per aquells que no són socis del club.

El recorregut de la cursa, que també es podrà fer en format de caminada, serà de 5 quilòmetres i s’iniciarà a les 11 del matí tot i que abans es farà una cursa de 500 metres pels més petits.

D’aquesta manera el CAE recupera el format habitual d’abans de la pandèmia, ja que durant el 2020 es va reformular la cursa amb un recorregut per grups als afores del municipi en horari lliure. Durant la caminada s’havien de marcar tres balises en un cartonet amb el qual es participava en un sorteig per diversos premis.