Noves dates per donar sang a la Conca de Barberà. Durant aquest mes de novembre el Banc de Sang es desplaçarà fins a Montblanc i Sarral per ajudar a complir l’objectiu de mil donacions diàries.

El proper 12 de novembre els sanitaris seran al Claustre de Sant Francesc en horari de tarda, concretament de 2/4 de 5 a 2/4 de 9. Les places estan actualment esgotades, però des del Banc de Sang animen a la població a apropar-se al centre de recollida per preguntar si hi ha hagut alguna baixa o queda disponibilitat.

La pròxima data, amb gairebé disponibilitat completa, serà a Sarral el dijous 25 de novembre al centre de dia. Hi ha quasi una cinquantena de places en horari de 5 de la tarda a 9 de la nit. Les preinscripcions es poden fer a través d’aquest link.

A part de donacions de sang també es pot donar plasma i inclús les persones que han passat la Covid-19 poden donar l’anomenat ‘plasma covid’, que s’utilitzarà amb persones que actualment estiguin patint la malaltia. Per agilitzar les gestions es pot dur omplert de casa el formulari individual i obligatori per cada donant.