L’UGT ha estrenat nova oficina a les instal·lacions de Concactiva, a Montblanc. El sindicat ja tenia un local a Montblanc, al Casal d’Entitats, i ara l’han traslladat a l’edifici de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca.

Així, els dos principals sindicats del país, CCOO i UGT, tindran local a Concactiva, amb l’objectiu de centrar, en aquestes instal·lacions, tots els agents que es dediquen a la promoció de l’economia, l’ocupació i la formació a la comarca.

El secretari general d’UGT a Catalunya, Camil Ros, ha estat l’encarregat d’inaugurar el nou local, acompanyat del secretari general d’UGT a Tarragona, Joan Llort i de delegats i delegades del sindicat a la comarca. També hi ha participat el conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Maria Vidal, i el gerent de Concactiva, Jordi París.

Ros ha aprofitat la seva visita a la Conca per valorar la situació laboral de la comarca i per parlar del pressupost que la Generalitat està treballant pel 2022. “Volem uns pressupostos que, de manera clara, facin una inversió en política industrial i en política social. Que apostin de manera clara per la reactivació econòmica”, ha dit Ros. També ha parlat dels ERTO que viuen diverses empreses de la comarca puntualitzant que és una eina per protegir els llocs de treballs de la Conca de Barberà.