Els organitzadors de les Ovelles Esgarriades 2020 de l’Espluga han tornat a suspendre el tradicional sopar de ramats d’ovelles a causa de la Covid-19. El sopar de les Ovelles Esgarriades que aquest any havia de complir la seva 26a edició ja es va suspendre l’any passat per les mateixes circumstàncies.

La decisió s’ha fet pública en un comunicat en el qual s’ha destacat que a causa de la crisi sanitària i la incertesa actual és impossible celebrar durant els pròxims dies un acte que sol aplegar unes 400 persones al pavelló del Casal de l’Espluga de Francolí.

Des de l’organització asseguren que és una decisió complicada, però que s’ha pres pel bé de la salut de tots els espluguins i espluguines, ja que ara com ara encara és aviat per poder realitzar actes multitudinaris en espais tancats, com és el cas d’un sopar en el qual participen tots els joves del municipi. Els actes es reprendran l’any vinent de forma habitual si la situació ho permet.