La novena edició del cicle d’espectacles infantils Casalet Kids torna amb cinc espectacles, dirigits al públic infantil i familiar amb teatre, titelles, màgia i circ. Els actes començaran el diumenge 14 de novembre amb l’espectacle ‘El circ dels Impossibles’ de la companyia Mag Stigman. Una proposta de màgia, malabars i circ que encetarà la novena temporada.

Les funcions seran, com ja va passar l’any passat a causa de la pandèmia, al Teatre del Casal, un espai escènic que ja ha recuperat la totalitat del seu aforament. La programació es desenvoluparà entre els mesos de novembre de 2021 i març de 2022, repetint la cita mensual els diumenges a les sis de la tarda.


Les entrades es podran comprar en format digital de manera anticipada a través de la plataforma Entrapolis o directament a taquilla, a l’entrada de l’espectacle. El preu de les funcions és de 5 euros. A més el cicle compta amb un sistema de carnet de fidelització anomenat el Carnet Cuc‘ que permetrà entrar als petits espectadors en el sorteig d’obsequis a final de temporada, si s’ha assistit a tots els espectacles. Aquest es podrà recollir el primer dia del cicle amb la compra de l’entrada.

Els espectacles que s’han programat per aquesta 9a edició de Casalet Kids són els següents: El cicle s’iniciarà el 14 de novembre amb l’espectacle de circ i màgia ‘El circ dels impossibles‘ de la companyia Mag Stigman. Continuarà el mes de desembre amb l’espectacle de titelles ‘Galetes de Formatge’ de la companyia Txo Teatre de Titelles. Arribats al mes de gener, el dia 16 la companyia Pera Llimonera Teatre presentarà ‘Baobab’, un espectacle de teatre i clown que ens farà reflexionar sobre els conflictes del món. El 13 de febrer serà la companyia Tot Circ que ens presentarà l’espectacle ‘Passavolant… Reciclant’, un espectacle sobre el reciclatge i la sostenibilitat. Clourà el cicle, el 20 de març, la companyia de Teatre Anna Roca, amb V’alentina Quàntica’, un espectacle de teatre on la ciència, l’empoderament femení i l’emergència climàtica són els protagonistes.