L’Agrupació Escolta i Guia (AEiG) l’Estornell va recuperar aquest cap de setmana les activitats després d’un any complicat a causa de la Covid-19. Tots els grups es van reunir als afores del cau per fer el pas de branca i jugar de forma conjunta en un any on hi participaran 81 nens i 21 caps de l’associació.

El nombre d’alumnes ha augmentat exponencialment en comparació a anys anteriors, havent de mantenir alguns nens en llista d’espera. Un fet que segons l’agrupació podria estar estretament relacionat amb la pandèmia, que ha motivat les activitats a l’aire lliure i de connexió amb la natura.

ÀUDIO: Una de les caps de l’AEiG l’Estornell, Blanca Amigó, destaca l’augment d’alumnes

D’aquesta manera l’AEiG l’Estornell torna a la presencialitat total, després d’un any on alguns dels grups van haver de fer el curs online i d’altres en semipresencialitat. A més, totes les branques es podran reunir per les colònies d’estiu, que aquest any són conjuntes, i tornar a les activitats compartides, després que durant el 2020 s’haguessin d’organitzar els nens i nenes per grups bombolles.

Fruit d’aquest canvi ha augmentat alguna de les branques, com la de ràngers, que compta amb una trentena de participants, ja que el curs anterior havien estat dividits en dos grups.

ÀUDIO: Blanca Amigó explica com ha sigut la tornada a la presencialitat