La demanda de rams per Tots Sants ha augmentat considerablement després d’un any complicat a causa de la pandèmia. Fa dies que a la floristeria Civiflor de l’Espluga de Francolí ja no agafen noves comandes pel pont de novembre. Els queden flors en estoc, però no admeten més encàrrecs per elaborar rams.

La millora de la situació pandèmica i el fet de ser actualment l’única floristeria del poble, després del tancament de la floristeria Espai Natural l’any 2020, fa que les comandes estiguin desbordades fins al punt de no poder atendre a tots els clients.

ÀUDIO: La propietària de la floristeria Civiflor, Maria Teresa Martí, parla de la situació actual

La floristeria Civiflor, sense estoc per Tots Sants (Imatge: Laia Molné)

Tot i que encara no es poden concretar xifres, des de la floristeria ja preveuen una venda molt superior que el 2020 i inclús també més abundant que altres Tots Sants d’abans de la pandèmia.

Aquelles persones que encara no hagin fet encàrrecs podran comprar flors sense ram el fins al mateix diumenge 31 d’octubre, ja que no s’agafaran noves comandes i es vendran flors fins a acabar amb l’estoc disponible.