Imatge de startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, es va desplaçar a Santa Coloma de Queralt aquest dijous, 21 d’octubre per visitar diverses actuacions de millora que han comptat amb la col·laboració del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Es van visitar els treballs de substitució de la coberta de l’antic Sindicat Agrícola i la rehabilitació de l’edifici de La Farinera que es vol convertir en un espai museístic dedicat al blat. Durant la visita també hi era present la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch, de qui depenen aquests projectes.

Els membres del consistori i els diputats provincials també van visitar l’església de Santa Maria de Bell-lloc, un dels patrimonis arquitectònics més destacats de Santa Coloma i pel qual hi ha un acord entre el Bisbat de Tarragona, la Diputació i l’Ajuntament per tal de restaurar-ne la portalada. Finalment, la comitiva també va visitar l’inici de la Carrerada Natural, que és el camí ramader que uneix Santa Coloma amb Cunit.

Visita institucional de la presidenta de la Diputació de Tarragona a Santa Coloma de Queralt (Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt)