La Conca 5.1 continua la celebració del seu 10è aniversari, una fita que s’allargarà durant tot l’any i que aquest mes d’octubre continuarà amb el Tast de Vins 5.1 en el marc de les activitats programades per #safrània365. Enguany, però, el tast s’ampliarà amb la participació de 10 cellers, 10 vins i 10 tastos literaris per celebrar un ‘tast de 10’.

ÀUDIO:  El redactor de La Conca 5.1, Leandre Romeu, destaca les novetats d’aquest tast

L’esdeveniment compta amb l’organització de Ruth Troyano i Elisenda Guiu i constarà de 10 vins diferents de la Conca de Barberà i les comarques properes a aquesta, destacant les diverses Denominacions d’Origen de la zona. Durant l’acte hi seran presents una desena d’elaboradors per parlar sobre cadascun dels vins i els seus cellers.

ÀUDIO: Leandre Romeu parla sobre els cellers participants

Enguany la celebració es farà al restaurant del Molí del Mallol a partir de les 7 de la tarda. El preu és de 15 euros per persones i l’entrada s’haurà d’adquirir de forma prèvia. Enguany el tast s’ha limitat a un total de 50 participants, en un únic torn.