Aquest dijous representants de tota la comarca del sindicat de Comissions Obreres (CCOO) s’han traslladat a les instal·lacions de Concactiva a Montblanc per inaugurar un nou espai, en concret, un despatx que serà el centre de reunions de CCOO a la Conca de Barberà i a la província de Tarragona.

L’acte s’ha iniciat a les 10 del matí amb la participació del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco Serradilla, la secretaria general de la Unió Intercomarcal de CCOO de Tarragona, Mercè Puig Cañellas, el secretari d’Assessorament i Gabinet Tècnic Jurídic de Catalunya, Enrique Rodríguez, la diputada delegada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer Cervelló, el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep M. Vidal Minguella i el director del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, Concactiva, Jordi París Gabarró.

La presentació ha finalitzat amb una reunió dels delegats i delegades de Comissions Obreres de la Conca de Barberà a la sala d’actes de Concactiva.